Selkeä hinnoittelu helpottaa kustannusten arviointia

Ensimmäinen arviointikäynti on aina ilmainen. Kotikäynnillä keskustellaan asiakkaan tilanteesta ja avuntarpeesta sekä laaditaan palvelusuunnitelma- ja sopimus.

Pikkusisko palvelee pääasiassa arkisin 9-17 välillä, mutta asiakaskohtaisesti / erityistilanteissa voidaan sopia myös ilta- tai viikonloppukäynneistä, jolloin palvelun hintaan lisätään ilta- ja/tai viikonloppulisät.

Pikkusiskon tuntiveloitus on 45 € /t (alv 0 %).

60 % kotitalousvähennyksen jälkeen tuntihinnaksi jää 18 € (vuosi 2024).

Hinta on kokonaishinta sisältäen matkakulut ja matkaan käytetyn ajan. Asiakas maksaa vain ajasta, jolloin häntä palvellaan.

Asiakkaan kuljettamisesta Pikkusiskon autolla veloitetaan 0,80 € /km.
Asiakkaan hoitoon ja palveluihin liittyvistä kokouksista ja palveluiden uudelleen suunnittelusta veloitetaan normaalin tuntilaskutuksen mukaisesti.

Pikkusiskon tarjoamat palvelut ovat sosiaalihuollon palvelua, eli palveluun ei lisätä arvonlisäveroa. Arvonlisäverottomaan palveluun ovat oikeutettuja sellaiset henkilöt, jotka iän (65+) tai sairauden vuoksi kuuluvat arvonlisäverottoman palvelun piiriin.

 

Kotitalousvähennys alentaa kustannuksia

Palvelu kuuluu sosiaalihuollon palveluihin, joten asiakas voi lisäksi hakea maksamastaan palvelusta kotitalousvähennystä, joka on 60 % työn osuudesta (v.2024).

Kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 euroa/ vuosi. Vähennykseen  liittyy vuotuinen 100 euron omavastuu. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on henkilökohtainen, eli myös samassa taloudessa asuvat puolisot ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen.

Katso lisää Verohallinnon sivulta www.vero.fi