Selkeä hinnoittelu helpottaa kustannusten arviointia

Ensimmäinen arviointikäynti on aina ilmainen. Kotikäynnillä keskustellaan asiakkaan tilanteesta ja avuntarpeesta sekä laaditaan palvelusuunnitelma- ja sopimus.

Pikkusisko palvelee pääasiassa arkisin 9-17 välillä, mutta asiakaskohtaisesti / erityistilanteissa voidaan sopia myös ilta- tai viikonloppukäynneistä, jolloin palvelun hintaan lisätään ilta- ja/tai viikonloppulisät.

Maanantaista perjantaihin klo 9-17

40 € /t (alv 0 %)

(50 % kotitalousvähennyksen jälkeen tuntihinnaksi jää 20 €)

Hinta on kokonaishinta sisältäen matkakulut ja matkaan käytetyn ajan. Asiakas maksaa vain ajasta, jolloin häntä palvellaan.

Asiakkaan kuljettamisesta Pikkusiskon autolla veloitetaan 0,80 € /km.
Asiakkaan hoitoon ja palveluihin liittyvistä kokouksista ja palveluiden uudelleen suunnittelusta veloitetaan normaalin tuntilaskutuksen mukaisesti.

Pikkusiskon tarjoamat palvelut ovat sosiaalihuollon palvelua, eli palveluun ei lisätä arvonlisäveroa. Arvonlisäverottomaan palveluun ovat oikeutettuja sellaiset henkilöt, jotka iän (65+) tai sairauden vuoksi kuuluvat arvonlisäverottoman palvelun piiriin.

Kotitalousvähennys alentaa kustannuksia

Palvelu kuuluu sosiaalihuollon palveluihin, joten asiakas voi lisäksi hakea maksamastaan palvelusta kotitalousvähennystä, joka on 50 % työn osuudesta (v.2019). Maksimivähennys on 2 400 euroa/ vuosi.

Esimerkki: Maksat ennakkoperintärekisteriin merkitylle yritykselle heidän suorittamastaan työstä 2 000 euroa.

Työstä on vähennyskelpoista 50 % eli 1000 euroa. Omavastuun (100 euroa) vähentämisen jälkeen kotitalousvähennykseksi jää 900 euroa (1000 euroa – 100 euroa).

Kotitalousvähennyksen määrä on enintään 2 400 euroa. Maksimimäärän saa, kun maksaa yritykselle työn osuudesta noin 5 000 euroa (50 % x 5 000 euroa – omavastuu 100 euroa = 2400 euroa) Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on henkilökohtainen, eli myös samassa taloudessa asuvat puolisot ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen.

Katso lisää Verohallinnon sivulta www.vero.fi